2020-05-11 16:46:50

OBAVIJEST BUDUĆIM STUDENTIMA

Dragi maturanti,

pojedini fakulteti zahtijevaju prilikom upisa da im dostavite potvrdu nadležnog školskog liječnika o zdravstvenoj sposobnosti za studiranje. Za sada su to učinili Medicinski fakultet u Zagrebu i Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet. Vjerojatno će to tražiti i zdravstvena veleučilišta, a moguće i neki drugi.

Ukoliko vam bude potrebna takva potvrda, molim da popunite upitnik (koji se nalazi u privitku ove obavijesti) o zdravstvenom stanju (Upitnik za studente) i pošaljete ga na e-mail adresu dolores.kovac@gmail.comMolim da vodite računa o rokovima. Odgovorit ćemo vam kratkom porukom s terminom dolaska na pregled.

Obzirom na pandemiju korona virusom u zdravstvene ustanove se ne može dolaziti bez prethodnog dogovora. Između svakog pacijenta je potrebno prozračivanje i dezinfekcija prostora, stoga vas molim da dolazite u točno dogovoreno vrijeme. U zdravstvenu ustanovu ulazite sami, bez pratnje. Na ulazu se vrši dezinfekcija obuće i ruku, te mjerenje temperature beskontaktnim toplomjerom. Ukoliko vi ili vaši ukućani razvijete povišenu temperaturu ili respiratorne simptome, molim da dolazak otkažete. Na ulazu ćete potpisati i izjavu da vi (i vaši ukućani) ne bolujete od covida i da niste bili u kontaktu sa zaraženim osobama.

Želim vam puno znanja (i sreće) na maturi!

 

dr.med. Dolores Juretić-Kovač, spec.školske i sveučilišne medicine

ZZJZ OBŽ

Služba za školsku medicinu

Osijek, Drinska 8

031 225 755

dolores.kovac@gmail.com


Ekonomska i upravna škola Osijek