2020-05-12 11:48:32

Budi kreativan – osiguraj svoju budućnost

Željeli bismo vas obavijestiti da se provedba projekta „Budi kreativan - osiguraj svoju budućnost“ koji financira Europska unija kroz program Erasmus + u okviru suradnje za inovacije i razmjenu dobrih praksi približava kraju realizacije.

Kroz ovaj projekt učenici iz triju škola koje su sudjelovale, imali su priliku ojačati svoje sposobnosti grupnog i pojedinačnog kritičkog i kreativnog razmišljanja i isprobati svoje napore u stvaranju i vrednovanju novih, originalnih, korisnih i održivih poslovnih ideja.

Ovaj projekt podržao je strateško partnerstvo Ekonomske škole i menadžmenta iz Osijeka, Srednje strukovne škole „Branko Radičević“ iz Rume i Umjetničke škole „Enrico i Umbero Nordio“ iz Trsta, a koordinator projekta je Znanstveni centar za kreativni razvoj Ideall iz Novog Sada.

Kao rezultat projekta pripremljena je studija slučaja koja uključuje 3 dijela:

 teorijski okvir s detaljnim uputama o organiziranju i provođenju kreativnih radionica, praktična iskustva u provedbi kreativnih radionica s prijedlozima i prijedlozima za daljnji razvoj, (3) prirodna kreativnost - kratak promotivni sažetak kreativnosti

Možete preuzeti cjelokupni materijal sa studija slučaja iz privitka


Ekonomska i upravna škola Osijek