2020-07-21 11:41:25

UPISI U 1. RAZRED

Obavijest o upisu u 1. razred pročitajte u nastavku ove vijesti.

Učenici koji se upisuju u upis u I. razred školske godine 2020./2021., upis potvrđuju vlastoručnim potpisom i potpisom roditelja/skrbnika na obrascu (upisnici) dostupnom na mrežnoj stranici NISpuSŠ-a (www.upisi.hr). Upisnicu je potrebno ispisati iz sustava NISpuSŠ te su ju obvezni potpisati roditelj/skrbnik i učenik.

Dostava dokumenata koji su uvjet za upis u određeni program obrazovanja (potvrda nadležnoga školskog liječnika i ostali dokumenti kojima su ostvarena dodatna prava za upis)  i potpisanog obrasca o upisu u I. razred srednje škole (upisnice) u Ekonomsku i upravnu školu Osijek obavlja se u razdoblju od 27. 7. 2020. do 29. 7. 2020., u vremenu od 8,00 do 12,00 sati.

Kandidati su obvezni u Ekonomsku i upravnu školu Osijek, u predviđenim rokovima, dostaviti dokumente osobno ili skenirano elektroničkim putem na e-mail adresu: ured@ss-ekonomska-upravna-os.skole.hr.

Ako učenik zbog opravdanih razloga nije u mogućnosti u propisanim rokovima dostaviti potpisan obrazac (upisnicu) za upis u I. razred, dužan ga je donijeti osobno ili dostaviti elektroničkim putem njegov roditelj/skrbnik ili opunomoćenik.

Molimo kandidate koji donose dokumente u Školu da koriste zaštitne maske, ponesu svoje kemijske olovke te da se pridržavaju obveznog razmaka u prostoru Škole.


Ekonomska i upravna škola Osijek