Datum objave: 2. srpnja 2024.

HRVATSKA EKONOMSKA OLIMPIJADA 

DODJELA MEDALJA 

Učenici Dora Pavić, Daria Tutić, Matea Vukčević, Patrik Biber i Patrik Kajić, članovi tima EIUSOS koji je pobijedio na Hrvatskoj ekonomskoj olimpijadi (Croatian Economics Olympiad – CEO), u pratnji mentorica Sanje Arambašić i Antonije Čalić sudjelovali su na svečanoj ceremoniji proglašenja pobjednika 28. lipnja 2024. na Sveučilište u Zadru.

Nacionalno natjecanje koje okuplja talentirane srednjoškolce iz cijele Hrvatske, ima za cilj poticanje financijske pismenosti među mladima te promicanje ekonomskog obrazovanja. Ove godine sudjelovalo je 18 škola, odnosno 44 tima, a tim EIUSOS osvojio je prvo mjesto s ukupno 11 255 390 bodova.

Učenik Patrik Biber je u pojedinačnoj konkurenciji osvojio 4. mjesto od ukupno 208 natjecatelja.

Ovaj uspjeh omogućio im je sudjelovanje na međunarodnom natjecanju International Economics Olympiad (IEO) koje će se održati online, s domaćinstvom u Hong Kongu od 22. do 31. srpnja 2024. na kojem će predstavljati Republiku Hrvatsku .

Svečano proglašenje pobjednika obuhvatilo je prigodan program u kojemu je organizator Centar za razvoj mladih – CERM u suradnji sa sponzorima i partnerom Sveučilištem u Zadru uručilo učenicima prigodne nagrade.

Osim toga naš pobjednički tim započeo je pripreme za nastup na International Economics Olympiad (IEO) kroz organizirana predavanja održana nakon dodjele nagrada.

Pročitajte još

OBAVIJEST MATURANTIMA

OBAVIJEST MATURANTIMA

SUKLADNO PRAVILNIKU O IZRADI I OBRANI ZAVRŠNOG RADARASPORED PREDAJE ZAVRŠNIH RADOVA BITI ĆE 17. lipnja 2024.U ČITAONICI ŠKOLE PREMA SLIJEDEĆEM RASPOREDU:  4.A RAZREDNI ODJEL – 10.00   - 10.15 4.B RAZREDNI ODJEL -  10.15  -  10.30 4.C RAZREDNI ODJEL -  10.30  -  10.45...

ŠKOLSKE NOVINE

ŠKOLSKE NOVINE

Dragi učenici, roditelji i nastavnici, S veseljem vas obavještavamo da je objavljen novi broj našeg EKOOS časopisa, ljetno izdanje. Pozivamo vas da pročitate najnovije članke, intervjue i priče koje su naši talentirani učenici pripremili za ovu sezonu. Također, želimo...

Skip to content