Datum objave: 24. svibnja 2024.

Maturanti naše škole proslavili posljednji dan uz ples i smijeh

S radošću vas obavještavamo da je danas bio zadnji dan nastave za naše maturante. Nakon što se oglasilo zvono, izašli su iz svojih razreda i pred školom su ih njihovi razrednici s ponosom prozvali po imenima. Zajedno smo zabilježili ove trenutke fotografijama koje će ostati trajna uspomena na ove posebne godine provedene u školi.

Plesali smo, pjevali i slavili ovaj važan prijelaz u životima naših maturanata. Nakon slavlja ispred škole, uputili su se u centar grada gdje su se pridružili ostalim maturantima i zajedno otplesali ples quadrillu. 

Želimo našim maturantima sve najbolje u budućim izazovima i avanturama koje ih čekaju. Čestitamo na svemu što su postigli i radujemo se vidjeti kako će njihovi snovi postati stvarnost.

Pročitajte još

OBAVIJEST MATURANTIMA

OBAVIJEST MATURANTIMA

SUKLADNO PRAVILNIKU O IZRADI I OBRANI ZAVRŠNOG RADARASPORED PREDAJE ZAVRŠNIH RADOVA BITI ĆE 17. lipnja 2024.U ČITAONICI ŠKOLE PREMA SLIJEDEĆEM RASPOREDU:  4.A RAZREDNI ODJEL – 10.00   - 10.15 4.B RAZREDNI ODJEL -  10.15  -  10.30 4.C RAZREDNI ODJEL -  10.30  -  10.45...

LEADership projekt

LEADership projekt

svibnja 2024., učenici 1. i 3. razreda Ekonomske i upravne škole Osijek sudjelovali su na projektu „LEADership“ u organizaciji studentske udruge „Hrvatska akademska zajednica“. Projekt se održao na Ekonomskom fakultetu Osijek i na njemu su sudjelovali uspješni lokalni...

Skip to content